"Лайфхак з рисом" працює: американець спробував просушити електромобіль незвичайним способом (відео)

Читать на русском
Автор
1552
Електромобіль (ілюстративне фото)
Електромобіль (ілюстративне фото)

Для експерименту спеціально було створено величезний бокс

Незважаючи на те, що експерти не радять смартфон, який впав у воду, кидати для просушки в рис або гречку — мовляв, дрібні частинки потраплять усередину і зіпсують гаджет, житель США вирішив довести протилежне і переконався, що лайфхак працює.

Про це пише інформаційний ресурс з посиланням на youtube-канал Rich Rebuilds, який спеціалізується на перевірці різноманітних спірних тверджень.

В даному випадку блогер купив електромобіль Audi e-tron GT, який постраждав під час урагану. Незважаючи на те, що машина була не на ходу і мала помітні пошкодження, за неї довелося заплатити 56 тисяч доларів.

Для "просушки" знадобився спеціальний бокс та майже 2 тонни простроченого рису. Автомобіль загнали в бокс, засипали рисом та залишили у такому вигляді на кілька днів.

Найдивовижніше, що Лайфхак спрацював: електрокар завівся і зміг рухатися своїм ходом. Тому ролик було підписано відповідним чином.

Звичайно, повністю "зцілитися" він не зміг і, як і раніше, потребує серйозного ремонту. Тому блогер та його команда вирішили продовжити відновлення машини, але вже більш традиційними методами.

Раніше "Телеграф" писав з приводу того, що ж потрібно робити зі смартфоном, щоб він справді почав працювати після "плавання".