На що звернути увагу при купівлі повербанку: є чотири важливі нюанси

Читать на русском
Автор
11823
Ці підказки допоможуть вибрати хороший повербанк
Ці підказки допоможуть вибрати хороший повербанк. Фото Freepik

Знання цих критеріїв допоможе вам при покупці повербанку

Смартфони стали незамінною частиною нашого повсякденного життя, а під час відключення світла ще одним атрибутом стали повербанки. Ми вже розповідали, як підготувати смартфон до роботи під час блекауту, а сьогодні розберемося, як правильно вибрати надійний повербанк і на що слід звернути увагу.

Зараз на технологічному ринку представлено безліч моделей повербанків з різними характеристиками та потужністю, пише nv.ua. Тож на що в першу чергу варто звертати увагу при покупці акумулятора.

Ємність батареї

Головний критерій будь-якого повербанка — це ємність акумулятора. Саме вона визначає, як часто ви зможете підживлювати свій смартфон в умовах вимкнення електроенергії. Найчастіше ємність батареї обчислюється в міліампер-годинах (мАг). Найчастішим варіантом ємності повербанків буває 10000-15000 мАг. Однак, краще пошукайте хоча б вдвічі більшу ємність.

Сумісність гаджетів та повербанку

Ще одна важлива деталь, на яку варто звернути увагу, — це сумісність повербанка з гаджетами, якщо плануєте заряджати ним більше одного пристрою. Віддайте перевагу повербанку, який має кілька USB-портів, щоб одночасно заряджати кілька девайсів.

Розмір та вага

Якщо ви постійно в русі і для вас важлива портативність повербанка, тоді знайдіть собі компактнішу модель, яка при цьому не втрачає в потужності. Невеликий і легкий повербанк може коштувати дорожче, але буде комфортним і транспортабельним.

Порівняйте ціни та почитайте відгуки

Відгуки реальних людей на різних сайтах допоможуть вам зорієнтуватися при покупці повербанку, і дізнатися про сильні слабкі сторони тієї чи іншої моделі. Щоб заощадити та зробити вигідну покупку, можете порівняти ціни у різних інтернет-магазинах.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зарядити телефон в умовах блекауту. Є чотири робочі способи, щоб залишатися на зв’язку.