Для визволення Донецька та Луганська потрібен лише наказ - Данілов

Читать на русском
Автор
504
Українська армія може виконати будь-які поставлені завдання Новина оновлена 12 вересня 2021, 08:49
Українська армія може виконати будь-які поставлені завдання. Фото vchasnoua.com

Зараз українські військовослужбовці гідно тримають оборону на Донбасі.

В разі, якщо українська влада дасть наказ визволити окуповані Росією Донецьк та Луганськ, армія зможе це зробити — потрібен лише дозвіл.

Про це в четвер, 9 вересня, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у прямому ефірі "Право на владу".

За його словами, українська армія може виконати будь-яке завдання, аби лише була команда на його виконання.

Данілов відзначив досягнення українських армійців під час виконання спецоперації з визволення громадян з Афганістану, захопленого рухом "Талібан".

Секретар РНБО заявив, що для визволення Донецької та Луганської областей достатньо лише одного наказу від верховного головнокомандувача, тобто від президента України Володимира Зеленського.

От тільки в результаті таких дій можуть загинути десятки чи сотні тисяч воїнів, життя яких важливе для влади.

Данілов також підкреслив, що зараз українські військові відповідають на обстріли російських бойовиків і гідно тримають оборону. За його словами, після таких відповідей противник запрошує "тиші". 

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 1 вересня на День знань в окупованому Донецьку під час шкільної лінійки підняли російський прапор та ввімкнули гімн РФ.

Також ми писали, що наприкінці серпня в Севастополі (Крим) окупанти влаштували дивний перформенс — балерини станцювали на тлі танків.