“Світ запітнів до країв”: ранок в Україні видався містично туманним (фото)

Читати російською
Автор

Багатьох українців така погода спонукала до філософських роздумів

Ранок суботи, 13 листопада, у багатьох населених пунктах країни почався з густого туману, який затопив собою вулиці та сховав будинки.

Знімками такого звичного, але, як і завжди, чарівного природного явища щедро поділилися Instagram-користувачі з різних міст України, про що повідомляє "Телеграф".

Київ

Цікаво, що жителі столиці зустрілися з туманом на різних локаціях, через що природою у сизому кольорі ми можемо помилуватися і з вікна 16-поверхівки, і з берега водойми.

Туман у Києві 13 листопада
Туман у Києві 13.11.2021
Туман у Києві

Також деякі кияни не змогли прогаяти момент насолодитися макрозйомкою в’янучої осінньої природи в обіймах туману.

Туман у Києві — фото природи

Суми

У Сумах види клубів густого туману неймовірним чином прикрасили вулиці міста, додавши йому трохи таємничості. А те, що фото зроблені з висоти пташиного польоту лише посилюють ефект.

Туман у Сумах 13.11.2021

Запоріжжя

Щільною стіною туман обернувся й довкола запорізьких будинків та вуличок.

Туман у Запоріжжі 13.11.2021
Туман у Запоріжжі 13 листопада

Місцеві жителі попередили земляків про обережність на дорогах, а також зовсім небагато поскаржилися на те, що за такої погоди складно дістатися місця призначення.

Туман у Запоріжжі

Чернігів

Незвичайним світанком біля водоймища поділилася в мережі одна з мешканок Чернігова. Завдяки туману початок дня здається ніби намальованим, а чим довше вдивляєшся у фото, тим більше здається — туман відступає.

Туман у Чернігові 13.11.2021

Карпати

Але, мабуть, найнеймовірнішим туманний ранок суботи видався у Карпатах. Тут навіть багатометрові сосни тонули в сизих клубах, ховаючи в них не лише свої гілки, а й, здавалося б, вікові таємниці. Неймовірні знімки природи було зроблено на горі Явірник-Горган.

Туман у Карпатах 13.11.2021

Раніше ж "Телеграф" розповідав, на яку погоду варто очікувати від листопада 2021 року і коли, згідно з прогнозами метеорологів, може піти перший сніг.