Мати трьох дітей з України придбала дорогу зброю на випадок вторгнення РФ та стала героїнею The Times

Читать на русском
Автор
13262
Українка Мар`яна Жагло переконана, що готова до вторгнення РФ
Українка Мар`яна Жагло переконана, що готова до вторгнення РФ. Фото https://www.thetimes.co.uk/

Жінка, яка має трьох дітей, завжди напоготові до боротьби із загарбником

52-річна українка Мар`яна Жагло потрапила на шпальту популярної британської газети The Times. Видання оприлюднило статтю, де розповідає про жителів України, які добровільно беруться за зброю, аби захистити територіальну цілісність країни у боротьбі з окупантами.

У коментарі The Times матір трьох дітей розповіла, що перебуває у лавах тероборони і завжди готова боротися з ворогом, якщо Росія вже ж вирішить розгорнути повномасштабну війну з українською державою.

Мар'яна вже встигла придбати мисливську рушницю, проте не для полювання на оленів. За словами українки, перш за все вона не хоче, аби її малеча успадкувала проблеми України чи погрози з боку РФ, тому вважає, що їй краще самій оберігати їх.

Жінка ніколи в житті не була на полюванні, проте зброю для себе обрала серйозну — карабін Zbroyar Z-15.

"Якщо до цього дійде, ми боротимемося за Київ, адже саме він — головна мета загарбника. Ми боротимемося за захист нашого міста", — наголошує вона.

За словами українки, гвинтівка обійшлася їй у 1 300 євро. Для того, аби навчитися нею користуватися Мар`яна пройшла спеціальні двотижневі курси для снайперів. Окрім того, купила до карабіну глушник, сошки та навіть телескопічний приціл.

Також киянці знадобилося витратити ще тисячу євро на придбання шолому, зимового камуфляжу, бронежилету, боєприпасів, чоботів, а також списаної уніформи з Британії.

Публікація з соцмереж

Варто відзначити, що Zbroyar Z-15 — є українською напівавтоматичною самозарядною гвинтівкою з поворотним затвором та автоматикою.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як жителька столиці, бодібілдерка Наталя Полосенко, вразила мережу своїми підкачаними формами. Дівчина тривалий час працює в лавах спецназу та охоче ділиться із підписками своїм особистим життям.