"Слава Україні": полонений російський офіцер розповів, хто такий Путін (відео)

Читать на русском
Автор
22037
Прославляти українську державу росіянин захотів не одразу
Прославляти українську державу росіянин захотів не одразу. Фото Колаж "Телеграфу"

Українські захисники говорять, що загарбників треба "виховувати"

У мережі з'явилося відео, головним героєм якого є полонений російський військовослужбовець. Після допиту українцями чоловіка змусили на камеру облаяти президента країни-агресора Володимира Путіна та проголосив головне націоналістичне гасло нашої держави.

Відео у Facebook оприлюднила користувачка соцмережі Альона Шевцова.

"Після виховної роботи", — прокоментувала запис дівчина.

Полонений росіянин одразу погодився назвати Путіна "ху**м", навіть двічі. Але з привітанням "Слава Україні" у окупанта склалося не одразу.

"Парни, ну вы чего? — невдоволено запитав полонений, але після переконливих слів українських захисників, усе ж промовив: — Слава Україні, героям слава".

Цікаво, що загарбник постійно відводив очі від камери. За офіційною інформацією, яку надала пресслужба Сухопутних військ ЗСУ, полонений є російським поліцейським — офіцером спецназу (СОБР). Родом він із Кемеровської області.

Було також опубліковано відео його допиту.

Серед користувачів мережі відеоролик викликав справжній фурор. Люди підтримують таку поведінку українців і висловлюють свою невдоволеність російськими окупантами.

Нагадаємо, що вторгнення Росії в Україну триває уже третю добу поспіль. Ведуться вуличні бої у багатьох містах країни, про що "Телеграф" оперативно інформує у своєму текстовому онлайні.

Доволі напруженою лишається ситуація в столиці, хоча мер Володимир Кличко запевнив, що військовослужбовці та тероборона боронять Київ усіма силами. Тим часом загарбники поцілили в одну із київських багатоповерхівок ракетою, у мережі навіть показали момент влучання.