У центрі Києва вбито учасника переговорів з росією: ходять чутки про держзраду (фото)

Читать на русском
Автор
48492
Кірєєв був присутній на перших переговорах України та росії
Кірєєв був присутній на перших переговорах України та росії

За яких обставин трапилося вбивство, невідомо.

У Києві біля Печерського суду було вбито перемовника від України на першій гомельській зустрічі з представниками росії — Денисом Кірєєвим. Зазначимо, що невідомо, яким чином він потрапив до складу української делегації, адже його імені не було в оприлюдненому списку від ВП.

Новина про вбивство Кірєєва повідомив нардеп Олександр Дубинський на своєму Telegram-каналі Dubinsky.pro. Політик зазначив, що Денис Кірєєв підозрювався у держзраді, і нібито був убитий під час затримання співробітниками СБУ.

"Кірєєв — людина Клюєвих " — додав Дубинський.

Пост Дубинского

Зазначимо, що у мережі вже з’явилося спростування причетності Служби безпеки до вбивства.

Опровержение причастности СБУ

Видання "Страна", посилаючись на власні джерела, підтвердили вбивство Кірєєва, додавши, що інформацію за яких обставин це сталося і хто саме його вбив, не поширюють.

Пост Страны

Хто такий Денис Кірєєв

Денис Киреев

Денис Кірєєв – експерт банківського сектора, який здобув популярність в Україні завдяки участі в національних та міжнародних проектах, фінансист, який обіймав ТОП-посади в Ощадбанку та Укрексімбанку.

За понад 20 років роботи він співпрацював із такими західними організаціями, як: Citibank, Credit Lyonnais, ING, Rabobank. Також Кірєєв працював у СКМ Фінанс, де був заступником генерального директора, після чого фінансист став працювати в австрійській компанії GROUP SLAV AG Клюєвих. Крім цього, він займався управлінням приватними фондами Private equity Fund і Fixed income Fund.

Раніше "Телеграф" писав, що російська сторона порушила режим тиші і продовжила обстріл Маріуполя та його околиць, то з метою безпеки маріупольців було прийнято рішення перенести евакуацію. Нагадаємо, що про гуманітарні коридори для евакуації мирного населення вдалося домовитися на російсько-українських переговорах.