Ворог втрачає авіацію - де в Україні точаться найгарячіші бої на ранок 10 березня

Читать на русском
Автор
15699
Вулиці Харкова
Вулиці Харкова

Міста держави продовжують триматися

Триває 15 день оборони України від російських загарбників. Стримування наступу рф не припиняється у Таврійському, Слобожанському, Донецькому районах.

Згідно з оперативним зведенням Генштабу ЗСУ, українські захисники утримують ворога на південно-східному напрямку. Триває оборона Харкова, Охтирки, Маріуполя, Чернігова. Намагаються не допустити просування ворога на Київ, прикривають кордон із Білоруссю.

На півдні держави ворога стримують у напрямку Кривого Рогу, Миколаєва, Вознесенська, Нововоронцовки (що на Херсонщині). Ворог продовжує втрачати не тільки життя своїх солдатів, а й техніку.

Техніка військ рф
Машина окупантів

За дві доби українські воїни з зенітно-ракетніх військ та винищувальної авіації знищили чотири штурмовика Су-25 та два вертольоти противника. Також Генштаб звітує про деморалізацію особового складу військ рф, почастішання випадків дезертирства та мародерства.

Раніше "Телеграф" писав, що в обложеному Маріуполі рашисти завдали удару по пологовому та дитячій лікарні. Наразі точна кількість жертв і постраждалих невідома, проте в світі вже засудили цей вчинок.