Дружина колишнього нардепа-ветерана АТО повідомила про його смерть

Читать на русском
Автор
15195
Євген Дейдей помер
Євген Дейдей помер

Про смерть колишнього народного депутата повідомила його дружина.

Дружина колишнього народного депутата Верховної Ради Євгена Дейдея Дарина повідомила про його смерть.

Про це вона повідомила у Instagram у четвер, 10 березня.

"Мій Євген Дейдей, я так сильно люблю тебе. Ти ж клявся бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що мені робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до своєї смерті і назавжди залишусь твоєю дружиною", – написала дружина Дейдея.

При цьому немає жодних подробиць, за яких обставин це сталося.

Про смерть екс-нардепа повідомила його дружина

Євген Дейдей – український військовий, державний та політичний діяч, координатор батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1" Головного управління МВС України у Києві.

Народився 12 липня 1987 року у місті Рені Одеської області.

У 2014 році Дейдея було обрано до Верховної Ради України (VIII скликання) за списком партії "Народний фронт".

2 серпня 2014 року Євген Дейдей отримав орден "За мужність" ІІІ ст. — за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. 2017 року був поранений під час військових дій на Донбасі.

У Дарини та Євгена Дейдея народилися двоє дітей.

Нагадаємо, 23 лютого раптово помер відомий український політик, підприємець, науковець та громадський діяч Олексій Скрипник.

2 березня стало відомо, що голову Кременецької ОТГ (Луганська область) Володимира Струка знайдено мертвим після того, як запропонував місцевим жителям співпрацювати з терористами т.зв. "ЛНР" та з окупаційними військами росії.

5 березня у Києві, біля Печерського суду, було вбито переговорника від України на першій гомельській зустрічі з представниками Росії — Денисом Кірєєвим.