"Пустіть командувати фронтом": у мережі сміються над затриманням Гіркіна та його новою зовнішністю

Читать на русском
Автор
4925
Ігор Гіркін
Ігор Гіркін

Колишній ватажок бойовиків насмішив мережу своєю зовнішністю

Відомий російський терорист та колишній ватажок бойовиків т.зв. "днр" Ігор Гіркін був затриманий у Криму, коли намагався потрапити на фронт за підробленим паспортом.

При цьому йому довелося трохи змінити свою зовнішність, щоби не привертати увагу російських силовиків. Зрештою це йому не допомогло, а ось мережу неабияк насмішило.

Користувачі мережі не стали стримувати фантазію і відразу почали штампувати численні меми щодо нової зовнішності відомого бойовика.

Частина користувачів мережі також не могли не згадати, що напередодні в Криму стався потужний вибух, внаслідок якого багато росіян почали паніки тікати назад до росії. Зокрема дісталося тій самій росіянці, яка дуже не хотіла їхати.

Кримську тематику можна побачити й в інших мемах, які розлетілися мережею.

Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення Гіркін досить часто виступав із критикою російського військового керівництва, яке він серед іншого звинувачував у повній небоєздатності армії. В останньому посту у своєму телеграм-каналі він взагалі запропонував перефарбувати московський кремль у кольори українського прапора.