В окупованому Лисичанську знищено штаб росіян: вражаюче відео

Читать на русском
Автор
8059
Лисичанськ
Лисичанськ. Фото Колаж "Телеграфу"

Вибух у будівлі СБУ стався після вибуху у будівлі поліції

В окупованому Лисичанську (Луганська область) стався сильний вибух на військовому об’єкті росіян.

Як повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі, вибух стався на території колишньої будівлі СБУ, де окупанти влаштували собі штаб.

Водночас він не став уточнювати, внаслідок чого стався вибух.

Своєю чергою радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що раніше у вівторок у Лисичанську також злетіла на повітря будівля поліції.

"Хвалений РЕБ противника не може зробити нічого з нашими військовими БПЛА", — натякнув він на причини події та прикріпив до допису дві фотографії, на яких знято наслідки "порушення техніки безпеки".

Прокоментував інцидент і голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, який підкреслив, що внаслідок цих вибухів загинули майже сотня не рядових солдатів 2-го армійського корпусу російських окупантів.

Варто зазначити, що 16 серпня вибухи лунали не лише в Луганській області, а й в окупованому Мелітополі, де було пошкоджено вежу, через яку росіяни транслювали на окуповані території свою пропаганду.

Ще двічі вибухи фіксувалися в окупованому Криму. Вперше повідомляли про вибухи на складах боєприпасів під Джанкоєм, а вже через кілька годин надійшли повідомлення про вибухи на авіабазі неподалік Сімферополя.