росія атакувала ракетами Запоріжжя і Миколаїв: є руйнування (фото, відео)

Читать на русском
Автор
16322
Ворог атакував сплячих українців
Ворог атакував сплячих українців. Фото forumdaily.com

Мешканці прокинулися від багатьох вибухів

Російські військові продовжують щоночі обстрілювати українські міста ракетами — у ніч на 27 вересня під удар потрапили Миколаїв та Запоріжжя. Офіційні особи обласних центрів повідомили деталі нападів.

Як написав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, Миколаїв зазнав ворожого обстрілу двічі. Пошкоджено цивільні об’єкти – житлові будинки, магазини, мережу водопроводу. Система водопостачання — одна з критичних, місто вже сиділо без питної води у кранах навесні, після одного з обстрілів.

У Запоріжжі, за даними голови ОВА Олександра Старуха, ракети влучили в об’єкти інфраструктури. Прильоти зафіксовано після п’ятої ранку.

Оновлено: По місту випустили десять ракет С-300, внаслідок прильотів пошкоджено лінію електропередач. Попередньо – обійшлося без постраждалих.

Після прильотів були проблеми з електрикою в районах і піднявся стовп диму. Пожежу підтверджує в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Напередодні ввечері голосно було і на Одещині — там три дрони-камікадзе знищені силами ППО. Раніше "Телеграф" повідомляв, що Росія все частіше для атак на півдні України використовує безпілотники іранського виробництва. Увечері 26 вересня російські окупанти обстріляли Кривий Ріг — у результаті знищено аеропорт.