Війна закінчиться через 3 місяці після значущої події: у Зеленського сказали, якої

Читать на русском
Автор
36337
Михайло Подоляк спрогнозував, коли закінчиться війна
Михайло Подоляк спрогнозував, коли закінчиться війна. Фото telegraf.com.ua

Для припинення війни точно знадобиться більше зброї

Повномасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 216 днів тому, може завершитися приблизно через 3-3,5 місяці, якщо при цьому виконати всього дві умови, одна з яких більше залежить від західних країн.

Таку думку у середу, 28 вересня, в ефірі телемарафону озвучив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

За його словами, складові повної перемоги України у війні проти російських загарбників — це зброя та прорив на Донбасі.

"Тепер я скажу, коли може закінчитися війна. Перша складова — це кількість техніки воєнної, кількість снарядів конкретно. Друга складова — падіння будь-якого з двох міст: Луганська чи Донецька. Це остаточно деморалізує все, що є у російської федерації. Те, що й так тримається на соплях. Це все вже рухне остаточно. І після падіння Луганська чи Донецька, я можу Вам сказати, мине 3, — 3,5 місяці й війна закінчиться. На повністю звільнених територіях України у межах міжнародно визнаних кордонів 1991 року", — заявив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що у Центральному управлінні розвідки США вважають, що путінська війна вже пішла не за планом і підтвердженням цьому стала так звана "часткова" мобілізація.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що колишній лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош вважає, що українці дуже близькі до перемоги у війні за власну незалежність.