Удари росії по енергооб’єктах України: Невзоров дав оригінальний рецепт захисту

Читать на русском
Автор
28484
Олександр Невзоров
Олександр Невзоров. Фото secretmag.ru

Ідея не нова, але журналіст має цікаву пропозицію щодо її модернізації

Українська енергетична інфраструктура потерпає від російських ударів. Через пошкодження в країні змушені заощаджувати електроенергію, а в разі проблем обмежувати споживання. Що робити в цій ситуації, вирішив порадити російський журналіст Олександр Невзоров.

У своєму каналі "Телеграм" він запропонував запустити на об’єктах критичної інфраструктури російських солдатів. Зокрема він зазначив, що Україна ретельно ставиться до близько 14 тисяч вояк путіна.

Невзоров написав, що в цьому немає новацій та порушень Женевської конвенції. Подібну тактику використовували і у Великій Британії у Другій світовій війні. Варто зазначити, що об’єкти енергетики – соціальні, а не військові.

Невзоров пішов далі і запропонував модернізувати підхід британців — використовувати цілодобову трансляцію в мережі із "ситим та затишним" життям військовополонених. "Якщо до них все ж таки прилетять їхні рідні путінські ракети — це додасть у трансляції і пікантності та драматизму", — написав журналіст.

Зазначимо, що досвід Британії у Другій світовій та поточну війну України проти Росії порівнюють досить часто. Це також пов’язано з тим, що британці залишаються одними із найважливіших партнерів України на заході. Великобританія продовжує допомагати Україні зі зброєю та боєприпасами. Нагадаємо, у країні нещодавно пішла у відставку прем’єр-міністр. Для України це радикальних змін не несе.