На історичну зустріч до Байдена Зеленський надів світшот за 25 доларів (фото)

Читать на русском
Автор
18671
Володимир Зеленський на зустрічі з Джо Байденом у США Новина оновлена 24 грудня 2022, 08:38
Володимир Зеленський на зустрічі з Джо Байденом у США. Фото https://t.me/V_Zelenskiy_official

Українці схвалили лук Володимира Зеленського у поїздці до США

Після інформації про те, що Володимир Зеленський відвідає США 21 грудня у мережі не на жарт стурбувалися його зовнішнім виглядом. Українців хвилювало, чи змінить глава держави свій мілітарі-лук на офіційний костюм для зустрічі з Джо Байденом. Користувачі соціальних мереж навіть робили ставки на лук президента.

Згідно з фотоматеріалами зарубіжних ЗМІ, у тому числі Associated Press, Володимир Зеленський не змінив свого кежуалу мілітарі стилю. Він прибув до США у знаменитому світшоті з гербом України оливково-зеленого кольору. Під світшот президент підібрав вільні штани в тон та оливкові черевики.

Володимира Зеленського зустрів Джо Байден із дружиною

Дизайнер світшота – патріотичний бренд Status Ukraine. У фірмовому магазині придбати світшот, як у президента, можна всього за 850 гривень (близько 25 доларів).

Інші уважні українці звернули увагу на краватку Джо Байдена – синю у жовту смужку. За словами журналістки Марини Данилюк-Ярмолаєвої, у перекладі з дипломатичної мови це означає "Україна наш партнер".

"Світшот Зеленського з тризубом в оливці — гарне візуальне про Україну та армію — як не як, у нас мільйон людей, для яких "оливка" щоденна уніформа. Історичне фото, яке через 10-20 років будуть вчити діти в школі", — написала журналіст.

Раніше ми розповідали про перші ключові заяви Зеленського та Байдена. Після особистої розмови планується зустріч із членами Конгресу.