Тарілка із золотом за сотні євро: зама Єрмака знову викрили у любові до красивого життя (оновлено)

Читать на русском
Автор
23623
Кирило Тимошенко Новина оновлена 08 січня 2023, 10:36
Кирило Тимошенко

У мережі помітили цікаві тарілки на різдвяному столі представника ОП

Дружина заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка, який нещодавно відзначився скандалом з Porsche Taycan, на своїй сторінці у соцмережі показала, як її родина святкує велике свято Різдва. На фотографії, яку у п'ятницю, 6 грудня, оприлюднила Альона Тимошенко, українська родина відзначає Святвечір: на кадрах усміхнений політик, любляча дружина, маленький син, а на столі вже звичні для всіх різдвяний віночок, вино, узвар, кутя і вареники.

"Особливий вечір — святвечір. Сьогодні як ніколи цінно бути з сім’єю і якби ж була така суперсила, яка б дала змогу в цей Святвечір поєднати всі сім’ї разом. Безмежна подяка нашим воїнам на фронті за цю можливість бути сьогодні вдома", — написала вона.

Кирило Тимошенко зі своєю сім'єю

Все б нічого, але у мережі помітили цікаву особливість — різдвяні смаколики знаходяться у досить цікавих тарілках, які схожі на вкрай недешеві вироби: одна — італійська порцеляна (золото, ручна робота), інша — handmade від українського бренду Gunia Project. Про це написав Telegram-канал Harley Quinn, який регулярно стежить за життям топполітиків.

Вартість однієї з цих тарілок на сайті продаж Artеmest складає 530 доларів США.

Що стосується іншого приладу поміченого на столі у заступника керівника ОП Тимошенка, то він є трохи дешевшим. Ціна на цю тарілку ручної роботи на сайті Gunia вказана 90 доларів (або 3600 гривень).

Тарілка Gunia Oval plate на столі у Кирила Тимошенка

Аналогічна ціна на іншу тарілку, яка стоїть на столі у Тимошенка.

Тарілка Gunia Oval plate на столі у Кирила Тимошенка

UPD: дружина Кирила Тимошенко стверджує, що насправді це інші тарілки з колекції Dankotuwa gold mix 2002 року вартістю 140 євро за 21 одиницю (близько 5,5 тисячі гривень за набір).

Раніше "Телеграф" повідомляв, що під час історичної поїздки до Вашингтону, де президент України Володимир Зеленський зустрівся зі своїм американським колегою Джо Байденом, він одягнув темно-зелений світшот з українським гербом на грудях всього за 25 доларів.