Стало відомо, куди летіли гелікоптером глава МВС із заступником

Читать на русском
Автор
72628
Керівництво МВС трагічно загинуло через падіння вертольота
Керівництво МВС трагічно загинуло через падіння вертольота. Фото Колаж

Кількість загиблих збільшилася до 15 осіб, троє — діти

На момент падіння вертольота у Броварах, яке сталося 18 січня, трагічно загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України. Як стало відомо згодом, очільник відомства Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін і державний секретар МВС Юрій Лубкович летіли у відрядження до однієї з "гарячих точок" країни.

Про це і ефірі всеукраїнського телемарафону "Єдиних новин" повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, закликавши усіх очевидців події оперативно звернутися до правоохоронців і розповісти усе, що вони бачили або змогли зафільмувати.

"Керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з "гарячих" точок", — сказав він.

Нагадаємо, що загалом на борту вертольота ЕС-225 (бортовий номер 54), який зазнав катастрофи і впав прямо на дитячий садочок у Броварах, перебувало дев'ять осіб. На жаль, загинули усі.

Наразі відомо, що в результаті трагедії травм зазнали ще 22 особи, 10 з яких — діти. Загинули загалом 15 людей, з них троє — діти.

На місці авіакатастрофи працюють представники усіх екстрених служб, які в подальшому намагатимуться встановити причини падіння вертольота.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як радник загиблого міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив ймовірні версії авіакатастрофи. Серед них слідчі розглядатимуть диверсію, несправність техніки і порушення правил безпечності польотів.

Нагадаємо, це не перша смерть керівництва МВС України. Так, 4 березня 2005 року екс-главу міністерства Юрія Кравченка було виявлено з двома кулями в голові у своєму особняку в Конча-Заспі під Києвом. А перший заступник міністра внутрішніх справ Леонід Бородич розбився в Як-52 на авіашоу в Києві 16 вересня 2000 року.