Волонтерив, а потім пішов на фронт: під Соледаром загинув працівник одеського телеканалу (фото)

Читать на русском
Автор
1364
Олександр Клімов
Олександр Клімов. Фото facebook.com/aleksey.baranovskiy

Олександр загинув 17 січня

В Україні триває повномасштабна війна з росією, яка з кожним днем забирає дедалі більше життів наших громадян. Однією із таких непоправних втрат є загибель працівника телебачення Олександра Климова.

17 січня під Соледаром загинув Олександр Климов – водій місцевого одеського телеканалу, який часто брав участь у репортажах. Колеги воїна розповідають, що з початком повномасштабної війни Олександр Клімов став волонтером, а згодом вирушив захищати Україну вже зі зброєю в руках. Вони описують його, як мудру не за роками людину, яка завжди прийде на допомогу.

"Відповідальний до мозку кісток, наш головний водій на каналі. А у скількох репортажах він сам брав участь, рятував тварин та людей. Наш волонтер, який допомагав фонду Бабуся Лео. Піти захищати Батьківщину – це було його особисте бажання, він нічого й ніколи не боявся. Олександра Олександровича Клімова завжди пам’ятатимуть, як справжнього Героя України, який віддав життя у бою з проклятими окупантами", — пише журналіст Дмитро Богомолов.

Олександр Клімов (праворуч)

У Олександра вдома залишилися рідні.

"Багато хто з нас, моїх друзів, знали Олександра Клімова. Це була життєрадісна людина. Завжди готова прийти на допомогу. Саша загинув 17 січня під Соледаром. Удома залишилися рідні",розповідає телеоператор Олексій Барановський.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що воїн ВСУ, який втратив ногу, повернувся на фронт, але загинув під Бахмутом.

Також ми повідомляли, що на війні загинув український плавець-рекордсмен Михайло Кобижча.