Ще один нардеп складає мандат: Арахамія несподівано похвалив його

Читать на русском
Автор
5559
Давид Арахамія
Давид Арахамія. Фото Facebook

Арахамія сподівається, що рішення депутата стане прикладом для інших членів забороненої ОПЗЖ

Цього тижня до депутатів забороненої партії "Опозиційна платформа — За життя", які прийняли рішення скласти повноваження, приєднався ще один. Йдеться про Ігоря Абрамовича.

Про це глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Саме його (Абрамовича, — Ред.) вихід із лав фракції ОПЗЖ у перший день повномасштабного вторгнення заклав початок подальшого розвалу в українському парламенті. Тому сподіваюся, що сьогоднішнє його рішення про складання депутатських повноважень також стане прикладом для наслідування інших депутатів від забороненої ОПЗЖ", — Написав Арахамія.

Він також підкреслив, що цей народний депутат ніколи не асоціювався з ідеологією ОПЗЖ. Глава фракції назвав його "своїм серед чужих у тилу п’ятої колони".

"А створена ним (Абрамовичем, — Ред.) депутатська група "Відновлення України", яка послідовно підтримує всі важливі для майбутнього країни та відсіч агресору законодавчі рішення, у найважчі місяці війни лише зміцнила стійкість нашого парламенту перед зовнішнім агресором ", — додав Арахамія.

Голова фракції "СН" закликав інших депутатів ОПЗЖ вчинити за прикладом своїх колег.

"Пора вже нарешті відчути настрої суспільства на 11-му місяці повномасштабної війни", — такими словами Арахамія підсумував свою посаду.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на тлі розмов про відставку міністра оборони Олексія Резнікова Давид Арахамія зробив важливу заяву про кадрові зміни.

Додамо, що після складання мандата Абрамовичем у Раді залишилося 406 нардепів. Також очікується, що від депутатства відмовиться колишній член ОПЗЖ Вадим Столар, у якого СБУ провела обшуки у справі медведчука.