Зеленський скоро зустрінеться з Байденом: стало відомо, де це може бути

Читать на русском
Автор
Володимир Зеленський та Джо Байден
Володимир Зеленський та Джо Байден. Фото фото ОП

Зустріч може відбутися вже цього місяця

Президент України Володимир Зеленський напередодні річниці повномасштабної війни в Україні може зустрітись зі своїм американським колегою Джо Байденом. "Телеграф" розповість деякі подробиці.

За інформацією польської газети Dziennik Gazeta Prawna, Зеленський та Байден, ймовірно, зустрінуться у Польщі під час візиту до цієї країни президента США.

"Ми закінчуємо підготовку. Швидше за все, це (зустріч Байдена та Зеленського,Ред. ) відбудеться під час перебування президента США Джо Байдена у Варшаві чи Жешуві", — сказали виданню джерела в українських органах влади.

Варто зазначити, що президент Сполучених Штатів планує відвідати Польщу напередодні річниці російського вторгнення на територію України у період з 20 по 22 лютого. Під час свого візиту Байден зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою та планує обговорити двосторонню співпрацю між країнами.

Інформація про те, що в цей час Польщу може відвідати Зеленський в Офісі президента України, не підтверджували.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в одному з інтерв’ю зробив перспективний прогноз до річниці російського вторгнення на територію нашої країни. Водночас у ці дні очікуються "великі події" у Нью-Йорку.