Зеленський скоро зустрінеться з Байденом: стало відомо, де це може бути

Читати російською
Автор

Зустріч може відбутися вже цього місяця

Президент України Володимир Зеленський напередодні річниці повномасштабної війни в Україні може зустрітись зі своїм американським колегою Джо Байденом. "Телеграф" розповість деякі подробиці.

За інформацією польської газети Dziennik Gazeta Prawna, Зеленський та Байден, ймовірно, зустрінуться у Польщі під час візиту до цієї країни президента США.

"Ми закінчуємо підготовку. Швидше за все, це (зустріч Байдена та Зеленського,Ред. ) відбудеться під час перебування президента США Джо Байдена у Варшаві чи Жешуві", — сказали виданню джерела в українських органах влади.

Варто зазначити, що президент Сполучених Штатів планує відвідати Польщу напередодні річниці російського вторгнення на територію України у період з 20 по 22 лютого. Під час свого візиту Байден зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою та планує обговорити двосторонню співпрацю між країнами.

Інформація про те, що в цей час Польщу може відвідати Зеленський в Офісі президента України, не підтверджували.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в одному з інтерв’ю зробив перспективний прогноз до річниці російського вторгнення на територію нашої країни. Водночас у ці дні очікуються "великі події" у Нью-Йорку.