"Є нервозність": Зеленський висловився про наступ росії, а ЗСУ дали прогноз

Читать на русском
Автор
6363
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

росія може готувати деякі провокації, але вона вже така сильна, як раніше

Президент України Володимир Зеленський висловив свою думку щодо інформації про новий наступ росії в річницю її вторгнення до нашої країни. На його думку, в ці дати справді може відбутися реванш країни-агресора.

Про це він розповів в інтерв’ю газеті Die Welt.

На думку Зеленського росіяни вже не такі сильні, як на початку війни, хоча й навіть тоді вони не мали достатньо ресурсів для окупації України.

"Цього тижня справді може бути реванш з боку росії, кажуть, слід очікувати наступу. Відповідно є нервозність. Деякі регіони України так живуть з 2014 року. Але росіяни вже не такі сильні, як рік тому — навіть тоді у них не було ресурсів, щоб окупувати нашу країну.Сьогодні вони ослабли, а ми стали сильнішими.Окрім того, у них немає такої мотивації, як у наших солдатів.Ми боремося у своїй країні, ми захищаємо наші будинки та родини.Коли ми програємо, ми дійсно втрачаємо все: наші будинки, членів нашої родини. Ми живемо тут", — каже президент.

Варто зазначити, що у ЗСУ вже зробили кілька попереджень щодо 24 лютого. Згідно з останнім з них, 23 та 24 лютого може бути кілька хвиль атак з боку росії.

"Готуються деякі можливі провокації. Вони можуть бути і на 23 число – день захисника вітчизни. Наступний – річниця вторгнення. Тому можна очікувати кількох хвиль атак на ці дати. Чекати потрібно і на нестандартні дії ворога та можливе загострення", — сказав спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росія готується оголосити про взяття Бахмута до роковин вторгнення, проте є одне "але".

Також ми повідомляли, що Данилов назвав дати нового масштабного удару Росії.