У Криму вибухи в районі військового аеродрому: окупанти вже "пояснились"

Читать на русском
Автор
582
Вибухи у Криму
Вибухи у Криму. Фото Колаж "Телеграфу"

Окупанти традиційно заявляють, що вибухів не було

Ранок вівторка, 7 березня, у тимчасово окупованому Севастополі видався неспокійним. У соцмережах почали з’являтися повідомлення про вибухи в районі аеродрому "Бельбек". Проте окупанти вже встигли вигадати цьому виправдання.

Так, у кримському Telegram-каналі повідомили про вибух, який пролунав з боку аеродрому, що знаходиться на півночі Севастополя. Водночас окупаційна "влада" поспішила пояснити тривожні звуки, які багато хто почув цього ранку.

Як заявив у своєму Telegram-каналі псевдогубернатор Севастополя михайло развожаєв, вибухів на аеродромі не було, а звуки він пояснив нібито "тренуванням корабельних розрахунків на зовнішньому рейді".

"У пабліках знову пишуть про якийсь вибух у районі аеродрому. Це брехня. На зовнішньому рейді триває тренування корабельних розрахунків. У місті все спокійно", — написав він.

Своєю чергою, український блогер Сергій Стерненко опублікував посаду щодо інциденту в окупованому Севастополі.

"Окупаційна адміністрація повідомляє, що вибухи в районі військового аеродрому "Бельбек" це "треніровка корабєльних расчьотов". Тобто учєнія. Або свєрхзвук чи селітра", — зазначив він.

Народний депутат України Олексій Гончаренко також залишив невеликий коментар у своїх соцмережах щодо заяв развожаєва.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що в середині лютого біля військової частини у Криму пролунав потужний вибух, і виклав фото та відео з місця пригоди.