Безпілотники намагалися атакувати москву 9 травня? РосЗМІ порахували кількість дронів

Читать на русском
Автор
3748
Вибух БПЛА над кремлем
Вибух БПЛА над кремлем. Фото Screenshot

Пропагандисти не наводять жодних доказів своїм словам

Після ганебного прильоту невідомого БПЛА по кремлю у росії відзвітували про успішну роботу ППО вже на 9 травня. Пропагандисти запевняють, що Україна нібито намагалася завдати удару безпілотниками по москві, проте дрони не змогли досягти цілей.

Про це заявляють російські пропагандисти.

Повідомляється, що ЗСУ нібито випустили у бік столиці країни-агресора три літальні апарати UJ-22 Airborne. За даними популярного Telegram-паблика "Mash", один із них збили над селом Перемишль Калузької області приблизно за 175 км від столиці. Другий посадили на території Бітцевського лісу недалеко від МКАД. Третій – у Ломоносівському районі ЮЗАО. Постраждалих та руйнувань немає, дрони не вибухнули.

"За нашою інформацією, БПЛА було запущено з Чернігівської області України. Від Москви це близько 600 кілометрів. Максимальна дальність польоту UJ-22 Airborne — 800 км", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що пропагандисти не наводять жодних доказів своїм словам, проте 9 травня в російських телеграм-каналах писали про два БПЛА, які летіли на росію. Втім, росіянам на своєму параді вдалося осоромитися і без українських БПЛА.