Масована атака на Дніпро: є руйнування та постраждалі (фото)

Читать на русском
Автор
9369
Наслідки обстрілу Дніпра Новина оновлена 22 травня 2023, 09:29
Наслідки обстрілу Дніпра. Фото Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА

У Дніпрі вночі 22 травня пролунала серія потужних вибухів

У ніч на 22 травня окупанти завдали масованого удару по Дніпру та області із застосуванням крилатих ракет та дронів. Внаслідок атаки ворога є пошкодження та постраждалі.

Про це повідомив голова регіону Сергій Лисак.

За його інформацією, вночі військові збили над Дніпропетровською областю 15 безпілотників та 4 крилаті ракети.

"У Дніпровському районі через ракетний удар поранено 27-річного чоловіка. Він у лікарні в стані середньої тяжкості. Пошкоджено кілька будівель рятувального підрозділу. Виникли дві пожежі, які вже загасили. Знищено понад 10 вантажних і легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки пошкоджено. Побито 25 приватних машин та 2 автобуси.

Влучання сталося також по приватному підприємству у Дніпрі. Там пошкоджено 3 будівлі", — написав він.

На території Синельниківського району впав ворожий безпілотник. Там же знайшли там і уламки ракети. Внаслідок удару в районі пошкоджено 3 приватні будинки та 9 багатоквартирних. Також зачепило приватні автомобілі, дитячий садок, кілька магазинів та адміністративні будівлі.

"Постраждали 7 людей. Жінки 52 та 70 років — у лікарні", — зазначає Лисак.

Як додав очільник Дніпровської обласної ради Микола Лукашук, через знеструмлення насосних станцій водоканалу "Дніпро – Західний Донбас" у жителів Синельниківського та Павлоградського районів тимчасово будуть перебої із водопостачанням.

"В місті Синельникове частково відсутня вода на верхніх поверхах житлових будинків. Нижні поверхи ще з водою, вона подається в безнапорному режимі. Поки що вода є в резервуарах. Будь ласка, зробіть запаси", — зазначив чиновник.

Раніше "Телеграф" писав про те, що 17 травня ворог завдав масованого удару по Одесі та області.