Нардеп "Слуги народу" під час війни відпочивав за кордоном та змінив кілька автомобілів: журналісти розкрили деталі

Читать на русском
Автор
939
Богдан Торохтій із дружиною
Богдан Торохтій із дружиною

Журналісти знайшли цікаву інформацію про нардепа

Народний депутат "Слуги народу" Богдан Торохтій під час війни їздив відпочивати за кордон, а у 2023 році пересів на елітний автомобіль Mercedes-Benz EQS.

Як говориться у розслідуванні Bihus.Info, Торохтій був одним із відвідувачів офісу бізнесмена Іллі Павлюка, якого називають "тіньовим куратором" однієї з групи парламентаріїв.

Повідомляється, що ця група відома своїм голосуванням на користь інтересів різних фінансово-промислових груп, пов’язаних переважно з Рінатом Ахметовим.

Після початку вторгнення в сім’ї нардепа змінилося три автомобілі, які купувалися на ім’я його дружини Аліни Левченко. Слід зазначити, що вона є дочкою футбольного тренера Віталія Левченка, працювала помічницею нардепа Сергія Капліна, а також була радницею ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Повідомляється, що з початку вторгнення вона почергово володіла автомобілями Range Rover Sport (76 тисяч доларів), Mercedes-Benz G400 (158,8 тисячі доларів), ще одним Range Rover (185 тисяч доларів) та нарешті Mercedes-Benz EQS 580 (близько 185 тисяч доларів).

Журналісти також з’ясували, що сам Торохтій у квітні 2022 року намагався виїхати з України до Румунії, проте тоді його припинили прикордонники. Однак у розслідуванні йдеться, що в серпні йому все ж таки вдалося з’їздити на відпочинок до Болгарії.

Як повідомлялося раніше, колишнього радника глави Офісу президента Олексія Арестовича нещодавно було помічено на одному з пляжів в Ізраїлі. Пізніше він підтвердив, що був там і розповів про цілі свого візиту.