Росіяни вдарили по транспортному підприємству у Херсоні: є загиблі (фото, оновлено)

Читать на русском
Автор
Окупанти завдали ракетного удару по Херсону
Окупанти завдали ракетного удару по Херсону. Фото Колаж

Росіяни вдарили по цивільним працівникам, які забезпечують життєдіяльність міста

Ракетні удари по Херсону російські окупанти продовжують завдавати регулярно й сьогоднішній день не став винятком — загарбники прицільним вогнем ударили по комунальному транспортному підприємству. Є загиблі та постраждалі

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Херсонської ОВ Олександр Прокудін, опублікувавши відповідні моторошні кадри з місця події.

"Били по цивільних працівниках, які забезпечують життєдіяльність міста", — зазначив він. На жаль, 55-річний чоловік загинув на місці. Ще п’ятеро його колег – поранені, їх госпіталізували до медзакладів. Лікарі надають їм допомогу", — сказав він.

Після цього Прокудін додав, що стало відомо про смерть ще однієї людини — 43-річного співробітника комунального транспортного підприємства.

"Лікарі намагалися врятувати його життя, проте травми виявилися надто важкими. Чоловік помер у медзакладі…", — написав голова Херсонської ОВА.

А ближче до вечора стало відомо про третю жертву обстрілу. Як повідомив Прокудін: "У медустанові зупинилося серце 53-річного працівника транспортного підприємства, яке сьогодні обстріляли російські терористи. Лікарі зробили все можливе, щоб урятувати життя чоловіка. На жаль, поранення виявилися надто важкими".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що російські окупанти завдали ракетного удару по будівельному гіпермаркету в Херсоні. Внаслідок пригоди є загиблі та постраждалі, серед яких відвідувачі та працівники магазину.