"Якщо Україна не вистоїть": Зеленський доступно пояснив європейцям, що тоді станеться

Читать на русском
Автор
7275
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента України

Зеленський розповів, чого чекає від партнерів

Якщо Україна не зможе перемогти російського агресора, під загрозою опиняться всі країни, які межують з російською федерацією.

Про це під час виступу у парламенті Данії заявив президент України Володимир Зеленський.

За словами українського лідера, агресор у відкритій формі дає зрозуміти усьому світу, що не обмежиться лише однією Україною.

"Зараз російське зло б’є болем і смертями по українських містах та селах. Але відкрито каже, що Україною не обмежиться. Потім після нашої країни вони хочуть зазнати цих страждань далі до Європи, і далі у світ. І я впевнений, що ви це чуєте з Москви. Усі сусіди росії під загрозою, якщо Україна не вистоїть", — сказав президент.

Також Зеленський висловив віру в те, що Україна все ж таки переможе у цій кривавій війні. За словами Зеленського, весь світ має почути, побачити та відчути те, що відбувається в нашій країні.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Данія за Нідерландами погодилася передати свої літаки F-16 на потреби Збройних сил України. Скільки літаків буде передано Україні не повідомляється, проте на озброєнні Данії знаходиться 34 літаки цього типу та ще 10 були на зберіганні.