Другий день народження: постраждалий у Кривому Розі розповів, як дивом вижив під час ракетного удару (відео)

Читать на русском
Автор
2376
Криворожанин постраждав від ракетного удару
Криворожанин постраждав від ракетного удару. Фото Колаж

Тижнем раніше чоловік відсвяткував своє 70-річчя

Житель Кривого Рогу, який постраждав під час ракетного удару по місту 22 серпня, сьогодні буквально святкує свій другий день народження. Територія перед його домом знищена, а сам він, на щастя, у момент атаки був у будинку.

Відповідне відео із коментарем чоловіка було опубліковано у Telegram-каналі "Свої. Кривий Ріг".

"Сьогодні в мене другий день народження. 70 років мені було 16 серпня. А сьогодні, якби я вийшов на город, то там і залишився б. На городі нічого живого немає. 28 дерев, виноградник, помідори... Усе спалили, усе знищили", — сказав постраждалий.

Також він додав, що в будинку на момент події був його чотирирічний онук. Хлопчик спав у середині будинку. Коли стався удар, у приміщенні вибило вікна, але дитина, на щастя, не постраждала. Разом із нею була і бабуся.

"Проти кого він (російський диктатор володимир путін, — Ред) воює? Проти бабусь, дідусів та дітей?", — задав риторичне запитання криворожанін.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 22 серпня у Кривому Розі пролунали вибухи, після чого над містом стали підійматися стовпи диму, а в деяких районах з’явилися перебої з електропостачанням. Як з’ясувалося пізніше, внаслідок ворожої атаки було пошкоджено 20 приватних будинків, лінія електропередач, а також поранення отримала одна людина.