В росії розбився літак нібито із пригожиним на борту: хроніка, всі подробиці (фото, відео)

Читать на русском
Автор
13860
В росії розбився літак нібито із пригожиним на борту: хроніка, всі подробиці (фото, відео)

Пригожин нібито загинув

В росії розбився приватний літак. Він має назву "Ембайєр" і за деякими даними належить ватажку ПВК "Вагнера" євгену пригожину. За повідомленнями росЗМІ, пригожин також був на борту.

Новина оновлюється.

23:50 Пошукову операцію на місці аварії літака під Твер'ю завершено, тіла всіх 10 загиблих виявлено, пише "Інтерфакс". Проте інформації про особи загиблих не наводить.

23:15 Росавіація опублікувала список імен пасажирів і членів екіпажу літака, що розбився у Тверській області:

22:20 пригожин та його права рука уткін загинули під час аварії літака у Тверській області, їхні тіла впізнали, пише російське пропагандистське видання "Царьград" з посиланням на джерело.

"Обидва — "двохсоті", — уточнив співрозмовник "Царьграда", зазначивши, що буде ще проведена генетична експертиза.

22:01 Рятувальники, які прибули на місце аварії літака пригожина, витягли з-під уламків тіла семи людей, повідомили у єдиній чергово-диспетчерській службі Бологівського округу Тверської області.

21:48 Російське слідство розглядає різні версії катастрофи бізнес-джету Embraer Legacy, у списку пасажирів якого був євген пригожин, пише РБК з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

"Розглядаються всі версії події, включаючи помилку пілотування, технічні неполадки та зовнішню дію", — розповіло джерело.

21:28 Російський телеграм-канал "База" з посиланням на джерело пише, що пілоти літака, що розбився, не повідомляли диспетчерам про жодні позаштатні ситуації. "За словами експертів, це означає, що критична ситуація на борту літака розвивалася дуже швидко", — додає канал.

21:14 Керівники ПВК "Вагнер" підтверджують факт загибелі євгена пригожина та дмитра уткіна, заявив представник російської окупаційної "адміністрації" Запорізької області володимир рогов, який, за його словами, "щойно спілкувався з видатними "музикантами".

21:12 Другий літак, який також приписують пригожину, приземлився в аеропорту Остаф'єво. Про це свідчать дані сервісу Flightradar24.

20:59 На місці падіння літака виявлено тіла 8 загиблих, пише російська Baza. Практично всі сильно обгоріли — для встановлення їх особистостей, швидше за все, буде потрібна експертиза ДНК. Крім того, в одного із загиблих відірвано голову. В іншого — сильно роздроблене обличчя.

20:43 Джерело російської "Фонтанки" повідомляє, що близьке оточення не може додзвонитися до пригожина.

20:39 Хвилинка гумору.

20:34 Все більше відео з місця катастрофи.

20:25 Джерело російського видання Readovka не підтверджує смерть пригожина внаслідок аварії літака — його доля невідома.

Джерело Readovka вказує, що повідомлення про смерть пригожина на даний момент передчасні. Інформацію про його смерть, а також смерть командира "Групи Вагнера" Дмитра Уткіна неможливо на даний момент перевірити. пригожин міг перебувати іншому літаку. Раніше для конспірації бізнесмен регулярно всіх заплутував. Як зазначає джерело, пригожин нібито реєструвався на один борт, а в цей час сідав на інший літак.

20:16 Російські ЗМІ пишуть, що на борту ліката, що розбився у рф, окрім пригожина був і командир "Вагнера" — нацист Дмитро Уткін.

З чого все почалося:

За даними місцевих Telegram-каналів на борту перебувало 7 осіб, чи був серед них сам пригожин – від самого початку невідомо. У тверських пабліках поширюється відео падіння літака. За деякими даними, він нібито міг бути збитий системами ППО, що охороняють Підмосков’я.

Те, що борт належав саме пригожину, вирахували в мережі. Справа в тому, що на уламках видно бортовий номер, що збігається з "Ембайєром" бойовика.

Згідно з попередніми даними, чотири особи загинули. Інші вважаються зниклими безвісти.

Пізніше роспабліки додали, що за уточненими даними на борту, імовірно, було 10 осіб — 7 пасажирів та 3 члени екіпажу. Літак, що розбився, летів з боку Підмосков’я.

Оновлено: у літаку, що розбився у Тверській області, серед пасажирів значився євген пригожин, повідомляє Росавіація.

Російські пабліки стверджують, що пригожин загинув. Більше того, разом з ним нібито загинув його заступник.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що багато експертів відразу після невдалого путчу пригожина говорили про те, що його рано чи пізно приберуть.