Два літа в окупації: як зараз виглядає курортна Кирилівка (відео)

Читать на русском
Автор
3814
Курортний сезон у Кирилівці не був успішним
Курортний сезон у Кирилівці не був успішним. Фото Скрін із відео

Українці вірять, що скоро повернуться на узбережжя Азовського моря

У мережі показали, як виглядають пляжі окупованої Кирилівки на Запоріжжі в останній день літа. На пляжі не видно жодної людини.

Відео з узбережжя Азовського моря опублікували у місцевому Instagram і воно вразило українців. Однак деякі знайшли і плюси — море не зовсім придатне для купання, а отже окупанти теж не зможуть добре відпочити.

На кадрах чути шум хвиль та звуки вітру, але не чути звичних кричалок "Пахлава медова" та "Креветки королівські" — пляж порожній і на ньому немає жодного відпочивальника. У морі теж ніхто не купається, попри сонячну погоду і літо, що минає. До речі, у морі та на березі дуже багато медуз, що цілком характерно для Азовського узбережжя цього сезону.

У коментарях українці засмутилися, що вже друге літо популярний курорт проводить в окупації. Але багато хто висловив сподівання, що вже наступного року зможуть насолодитися відпочинком на узбережжі Азовського моря.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, на що росіяни перетворили прифронтовий Ямпіль. Місто на Донеччині активно обстрілюється окупантами щодня.