"Одна Україна – два світи": у Рівному хлопець влаштував дрифт біля фото загиблих воїнів (відео)

Читать на русском
Автор
Хлопець дрифтував біля фото загиблих зазитників
Хлопець дрифтував біля фото загиблих зазитників. Фото Колаж

Порушника вже притягли до відповідальності

Поки військові борються з окупантами за кожен сантиметр землі, деякі українці просто вражають своїми безглуздими вчинками. "Героєм" однієї з таких історій став 21-річний водій Ford Mustang, який вирішив "підрифтувати" на вулиці Соборній перед фотографіями наших полеглих захисників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, опублікувавши відповідне відео.

"Одна Україна — два світи. Один на полі бою бореться за свободу ціною життя, а інший — зухвалий, цинічний, "дрифтує" перед портретами загиблих Героїв", — зазначив він.

За словами Олексія Білошицького, водія вже знайшли та притягнули до відповідальності за його незрозумілі дії.

"Схиліть голови й вшануйте пам’ять про полеглих, коли проходьте повз і не забувайте, якою ціною дається свобода — ціною життя наших людей", - написав він.

У коментарях під відео набралося багато негативних висловлювань від українців щодо цієї ситуації. Дехто наголосив, що порушник має отримати серйозне покарання за такі дії.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Львові спалахнув скандал, під час якого чоловік став принижувати військового і говорити йому, що той "погано воював".