Коломойський у СІЗО змінив зачіску: як тепер виглядає олігарх

Читать на русском
Автор
1078
Ігор Коломойський
Ігор Коломойський. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

У вівторок, 24 жовтня, у Шевченківському суді Києва відбулося засідання з розгляду зміни запобіжного заходу олігарху Ігорю Коломойському. Адвокати обвинувачуваного намагалась змінити його з утримання під вартою на нічний домашній арешт.

Варто зазначити, що цього разу Коломойськй з'явився у суді у новому образі. Він змінив зачіску на більш коротку. Також олігарх збрив бороду.

Коломойський з новою зачіскою

Слід зазначити, що Шевченківський суд Києва ухвалив рішення все ж таки залишити Коломойського під вартою. Водночас бізнесмен має можливістю внесення застави у розмірі 3,8 мільярда гривень.

Слід зазначити, що олігарха намагалися вчергове взяти на поруки. Цього разу поручителями мали стати ведуча Алла Мазур, депутат партії "Слуги народу" Демченко та головний рабин Дніпра Шмуель Каминецький. Раніше суд вже кілька разів відхиляв таке лопотання захисту.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що адвокати Коломойського заявили про погіршення його зору, збільшення цукру в крові, біль у нирках та про напади панкреатиту, які почастішали, поки той перебував у СІЗО. За їхніми словами, прокурори ігнорують факти погіршення здоров’я підсудного.