Стріляв з рушниці по охоронцях: в Одесі молодий хлопець влаштував переполох в елітному ЖК (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Cпочатку хлопець побив охоронця палицею, а потім вже дістав рушницю Новина оновлена 27 жовтня 2023, 08:05
Cпочатку хлопець побив охоронця палицею, а потім вже дістав рушницю. Фото Відкриті джерела

Дозволу на володіння зброєю порушник не мав

У житловому комплексу в Аркадії, Одеса, 23-річний хлопець влаштував стрілянину. Відкрив вогонь він з рушниці.

Зазначається, що конфлікт у хлопця виник з охороною ЖК. Про це повідомляє "Думська", посилаючись на інформацію від поліції Одещини.

За інформацією з правоохоронних органів відомо, що 25 жовтня о 23:50 на лінію "102" надійшло повідомлення про стрілянину біля одного із житлових комплексів на Гагаринському плато.

Місцеві Telegram-канали публікують відео з камер спостереження, на яких видно, що спочатку хлопець побив охоронця палицею, а потім вже дістав рушницю.

Відео конфлікту з камер спостереження

Прибувши на місце подій, поліцейські встановили, що у мешканця будинку виник конфлікт з охороною житлового комплексу. У результаті палкої сварки 23-річний хлопець здійснив постріл з рушниці. Проте дозволу на зброю він не надав правоохоронцям.

Одеситу може бути висунуто підозру відповідно до кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У місцевому Telegram-каналі зазначають, що хлопця затримано.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на Одещині сімейна пара потрапила в аварію, внаслідок якої померла жінка, а чоловіка тепер можуть засудити до ув’язнення.