Смертельна ДТП на Тернопільщині: в аварії звинувачують сина судді, якого ловили за кермом у нетверезому стані

Читать на русском
Автор
1926
ДТП на Тернопільщіні Новина оновлена 30 жовтня 2023, 13:28
ДТП на Тернопільщіні. Фото Facebook - фото Романа Довбенко

Журналісти змогли поспілкуватися з матір’ю пасажирки

У неділю, 29 жовтня, у Чорткові на Тернопільщині сталася смертельна аварія. Винуватцем нібито став син судді Чортківського суду, адвокат Дмитро Квятковський.

Про це повідомив активіст Романа Довбенка. Подробиці він написав на своїй сторінці у Facebook. За його даними, адвокат, якого неодноразово ловили п'яним за кермом, виїхав на зустрічну смугу, що спричинило ДТП.

"Син судді Чортківського суду, він же адвокат — Дмитро Квятковський, той самий, що систематично їздить бухий за кермом і навіть минулого року вже був героєм одного з моїх відео, вчинив сьогодні ДТП з важкими наслідками в Чорткові, виїхавши на зустрічну полосу…", — пише актівіст.

Facebook — фото Романа Довбенка

Одне з місцевих видань підтвердило інформацію. Посилаючись на власні джерела, автор статті стверджує, що за кермом справді був син судді. З ним була його мати.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, аварія сталася біля цукрового заводу у місті Чортків близько 14:40.

На лінію 130 надійшов дзвінок про зіткнення двох автомобілів. Три бригади медиків виїхали на місце події. Повідомляється, що 51-річний водій автомобіля Peugeot отримав травми, несумісні із життям. Лікарі констатували його смерть. Пасажир цього автомобіля отримав політравму. Крім того, травни отримали водій та пасажир другої машини марки Infiniti.

"Всіх постраждалих доправили до Чортківської міської лікарні", – розповіла заступник директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

Facebook — фото Романа Довбенка

Видання пише, що журналісти змогли поспілкуватися з матір’ю пасажирки з Peugeot, Ярославою. Вона розповіла, що її дочка зараз перебуває у реанімації у тяжкому стані. Зять загинув. Його серце перестало битися ще до приїзду лікарів.

Тернопільська обласна прокуратура повідомила, що розпочала розслідування ДТП зі смертельним наслідком у Чорткові.

На сайті відомства зазначається, що водія INFINITI FX35, який також постраждав у ДТП, затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше "Телеграф" повідомив, що п’яний депутат до смерті збив велосипедиста: нові подробиці трагедії.