Масштабна ДТП сталася на Прикарпатті: постраждали багато дітей (фото)

Читать на русском
Автор
3992
Рятувальники надали першу допомогу потерпілій дівчинці
Рятувальники надали першу допомогу потерпілій дівчинці. Фото https://t.me/dsns_telegram

Поліція з'ясовує причини ДТП

В Івано-Франківській області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус. Внаслідок аварії постраждали семеро осіб, з яких п’ятеро дітей.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС регіону. Поліція встановлює всі подробиці ДТП.

Зіткнення двох автомобілів сталося на автодорозі в селі Черче. Рятувальники, які прибули на місце аварії, деблокували одну постраждалу людину з мікроавтобуса і надали першу допомогу дитині. Також була загроза виникнення пожежі, але рятувальники її запобігли.

За інформацією директора Рогатинської центральної лікарні Руслана Паньківа, до лікарні потрапили двоє дорослих — водій та вчителька, які везли дітей на конкурс. У чоловіка перелом грудини, а у жінки перелом трьох ребер, стан обох задовільний. Ним провели рентген, УЗД та інші обстеження, зараз вони під наглядом медиків. Також до лікарні доставили шістьох дітей і п'ять із них мали незначні травми, а одна дитина відбулася переляком.

"У п'ятьох дітей були легкі травми — садна, подряпини та гематоми. Їх усіх обстежили, зробили рентген, УЗД, обробили рани. Всі діти йдуть додому під амбулаторне спостереження, чекають на батьків",розповів Руслан Паньків у коментарі "Суспільному".

Правоохоронці поки що не знають причини ДТП, зараз з'ясовуються всі обставини аварії, щоб визначити винного.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві сталася ДТП з 11-ма машинами. Винуватцем виявився один п'яний водій.