СБУ прийшла з обшуками до сектантів Аллатра – до них належить і Баканов

Читать на русском
Автор
4806
kurs.com.ua

Обшуки відбуваються у різних куточках країни

Правоохоронці взялися за "секту" АллатРа, в якій було помічено високопоставлених українців. Зараз у неї проходять обшуки по всій країні.

Ексклюзивні подробиці "Телеграфу" повідомили власні джерела. За їхніми словами, правоохоронці вважають, що АллатРа працювала на користь росії та систематично просувала кремлівські наративи в нашому суспільстві.

Нагадаємо, що за наявною інформацією, до "секти" входять віце-прем’єр України Ірина Верещук, ексглава СБУ Іван Баканов і навіть співак Віталій Козловський. До її організаторів належить Ігор Данилов — колишній шахтар із Макіївки, який згодом працював на території Києво-Печерської лаври, де нібито займається лікуванням хребта за унікальними технологіями. Він також фігурує у базі "Миротворця". Сама "АллатРа", просуває псевдонауку про інопланетян та змову таємних еліт.

З тим, що таке "АллатРа" раніше докладно розбирався "Телеграф". Прочитати про секту ви можете в матеріалі під назвою "Загадкова секта або псевдорелігійна "солянка": що таке Аллатра і в чому секрет її популярності".

Раніше ми писали про те, що психолог назвав три ознаки, за якими "АллатРа" схожа на "Біле братство".