Потужний вибух у центрі Донецька: по місту прилетіло вдруге за день (відео, фото)

Читать на русском
Автор
7364
Потужний вибух у центрі Донецька: по місту прилетіло вдруге за день (відео, фото)

Під удар потрапили два центральні райони

У центрі тимчасово окупованого Донецька пролунала низка потужних вибухів, пов'язаних як з роботою ворожого ППО, так і з прильотами. За даними з відкритих джерел, після першої серії вибухів вдень там прогриміла і друга вже після заходу сонця.

Про це повідомляють місцеві Telgram-канали. За їхніми даними, вибухи пролунали прямо в центрі міста. Очевидці публікують відео з однієї з вулиць міста, де трапився приліт. На кадрах можна побачити густий стовп диму, що піднімається високо у небо. Судячи з оточення, вибух пролунав посеред житлової вулиці.

Наразі вже відомо, що через приліт кілька людей опинилися під завалами. Пропагандистські медіа вказують про нібито п’ятьох поранених. Деталі про їхній стан не повідомляються. Тим часом атака продовжується.

В одному з районів під час обстрілу почалася пожежа. За даними бойовиків, під удар потрапив Ворошиловський район міста, який є центральним.

У пабліках також повідомляють, що постраждав і Будьонівський район.

Пропагандисти, як і завжди, вже звинувачують у всьому Україну.

За інформацією українського журналіста Дениса Казанського, один із ударів зруйнував центр безпілотних систем бойовиків "ДНР." У ньому терористи готували операторів БПЛА. І нібито саме оператори є тими людьми, які зараз перебувають під завалами.

UPD: Близько 20:00 у місті знову пролунав потужний вибух, внаслідок чого щонайменше один із окупантів отримав поранення. Інших деталей про наслідки прильоту поки що не надходило.

Нагадаємо, що 7 листопада серія вибухів пролунала в російському Таганрозі. За даними місцевих жителів, це сталося неподалік аеропорту.