На прес-конференції Зеленського були зрежисовані відповіді? Політолог навів приклад

Читать на русском
Автор
2413
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Запитань "від Офісу" нібито була більшість

Нову пресконференцію президента України Володимира Зеленського не можна назвати "підсумковою". Крім того, є підозри, що деяка її частина була "зрежисована".

Таку думку у коментарі "Телеграфу" висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. За його словами, пресконференція йому не сподобалася.

"Відверто зізнаюся — мені пресконференція не сподобалася. Це точно не була підсумкова пресконференція глави держави, верховного головнокомандувача країни, що воює. Захід, схоже, розв'язував зовсім інші завдання. А саме — захисту своєї команди, яка себе, як на мене, дискредитувала. Плюс — спроба перекинути відповідальність за провал з мобілізацією та за майбутнє її посилення на головкома Валерія Залужного. Як спеціаліст стверджую, що частина пресконференції була зрежисована. Одне з перших питань — від "Укрінформу" — стосувалося саме болючої теми мобілізації/демобілізації. А в "Укрінформ" нещодавно призначили людину з Офісу президента. Видно було, що йде робота за сценарієм. Показати, як президент не бажає мобілізації жінок, як він відчуває суспільні настрої. Тобто – заздалегідь готові відповіді на заздалегідь прописані запитання. І запитань "від Офісу" була більшість.", — вважає він.

Більше про думку експертів щодо великої пресконференції Зеленського, ви можете прочитати у матеріалі "Телеграфа" під назвою Мобілізація, вибори, корупція: про що, а головне, як говорив Зеленський на пресконференції".

Раніше ми писали про топ гострих заяв Зеленського на пресконференції.