«Бабло перемагає добро»: суд виправдав підприємницю, яка збила на перехід підлітка у Полтаві (відео)

Читать на русском
Автор
5509
«Бабло перемагає добро»: суд виправдав підприємницю, яка збила на перехід підлітка у Полтаві (відео) Новина оновлена 29 листопада 2023, 12:05

25 листопада Наталю Саєнко, яку звинувачують у смертельній аварії біля Корпусного саду, що сталася два роки тому, повністю виправдали. Сім’я загиблого не отримає компенсації за смерть дитини. Адвокат потерпілих каже, що вони подаватимуть апеляцію.

25 листопада Наталю Саєнко, яку звинувачували у смертельній аварії біля Корпусного саду у Полтаві, яка сталася два роки тому, повністю виправдали. Сім’я загиблої внаслідок аварії дитини не отримає компенсацію. Адвокат потерпілих каже, що вони подаватимуть апеляцію.

Про це УНН повідомили poltavske.tv.

25 листопада відбулося останнє засідання у справі смертельної ДТП. Суддя Анатолій Савченко ухвалив вирок обвинуваченій Наталії Саєнко. Він підтримав бік захисту, наполягаючи зокрема на тому, що перевищення швидкості не було. А Артем Левченко, який загинув від отриманих травм, мав надати перевагу у русі.

За словами судді, звинувачення, які наводила сторона постраждалих, ґрунтуються на припущеннях та на доказах, отриманих із порушеннями. Тому Саєнко необхідно виправдати, оскільки достатніх доказів скоєння кримінального правопорушення немає.

Водночас мама Артема Левченка каже, що Наталії Саєнко допомогли знищити докази, через що вдалося виправдати її.

Адвокат потерпілих Дмитро Семеха зазначив, що родичі загиблого подаватимуть апеляцію на таке рішення суду.

Варто нагадати, що 6 листопада 2018 року на пішохідному переході водій Наталія Саєнко зіткнулася з 15-річним велосипедистом. Через 2 місяці, не приходячи до тями, Артем Левченко помер. Справу у поліції відкрили лише після того, як у Полтаві зібрався мітинг під прокуратурою. Лише 2 місяці обвинувачена перебувала під цілодобовим домашнім арештом, пізніше запобіжний захід змінили на домашній арешт у нічний час. А в лютому 2020 року і це обмеження було скасовано.

У мережі також не залишилися осторонь після цього рішення суду.

"Бабло завжди перемагає добро у цій країні", — зазначив користувач Фейсбуку Михайло Макарук.

Читайте також у матеріалі "Телеграфа": В Уманському районі Черкаської області на 545 км траси М-12 "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" сталася смертельна ДТП.