У Києві прогнозується негода: коли містянам чекати вітру та добових опадів

Читать на русском
Автор
2058
Люди Новина оновлена 12 червня 2024, 12:34
Люди. Фото Слово і діло

У середу без парасольки не походиш

Наразі небо над столицею України заполонило хмарами й вони принесли сильні опади з грозою, які пройдуть у середу. У наступні два дні передбачається лише похмурість, хоча іноді зриватимуться дощі.

Як повідомили синоптики зі сайту Meteofor, у місті також вируватимуть вітри. Максимальна їх сила прогнозується 12 червня — сильні 12-13 м/с.

У середу, 12 червня, зночі почався дощ зі грозою, який протримається до пізнього вечора. Протягом дня його інтенсивність майже не зміниться. Вдень температура складатиме +20 °C, а вночі вона зафіксувалась близько 21 градуса тепла. У цю добу максимальні вітри прогнозуються у другій половині доби — сильні 12-13 м/с.

Наступного дня, 13 червня, у місті пануватиме лише мінлива хмарність. Повітря вдень прогріється до 23 градусів тепла, а вночі буде холодніше — до +14 °C. Найсильніші вітри очікуються вдень — свіжі 8 м/с.

У останній день робочого тижня, 14 червня, прогнозується похмурість та дрібні опади. Вони мають пройти у денний час. Показники термометрів в обід покажуть 22 теплих градусів, а вночі опустяться до +16 °C. Протягом доби сила вітрів не перевищить помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні найближчими днями.