Блогер Саша Бо поділилася думками про життєві випробування на тлі розлучення

Автор
1382
Блогер Саша Бо поділилася думками про життєві випробування на тлі розлучення

Блогер Саша Бо поміркувати про своє майбутнє після недавньої новини про розлучення з Ігорем Пустовітом через 5 років шлюбу.

Відома блогер і молода мама з Івано-Франківська Олександра Пустовіт, яка веде свою сторінку в Інстаграмі під псевдонімом Саша Бо, побувала в Києві, де зробила корекцію носа у відомого пластичного хірурга Едгара Камінського (колишнього чоловіка співачки Слави Камінської), і, судячи з сторіз , в суботу, 10 липня, вже повернулася до свого рідного міста.

Свій новий пост в соцмережі Олександра присвятила життєвим випробуванням, завдяки яким ми отримуємо досвід для подолання нових труднощів.

"Чудесний дядя": Сашу Бо засипав компліментами київський таксист (відео)

"Кожне випробовування робить нас сильнішими. Це ріст. Це досвід. Це вдячність. І як би там не було, попереду ще багато приємних та цікавих моментів. І нехай все здійсниться", - зазначила блогер, прикріпивши до посту фото, зроблені на вулицях столиці.

Саша Пустовит

Саша Пустовіт

Саша Пустовіт

Саша Пустовіт

Ні для кого не секрет, що 26-річна дівчина розлучається зі своїм чоловіком, блогером Ігорем Пустовітом через більш ніж п'ять років подружнього життя. Нагадаємо, що пара виховує двох синів: Данила і Євгенія. І хоч вони живуть окремо, Ігор, як зразковий батько, активно проводить час зі своїми дітьми.