Актриса серіалу "Каменська" померла у 44 роки: стала відома причина смерті

Читать на русском
Автор
30670
Лариса Маршалова
Лариса Маршалова

У серпні Маршалова мала відзначати своє 45-річчя

Російська та білоруська актриса театру та кіно Лариса Маршалова, яка знялася у популярному колись серіалі "Каменська", померла у 44 роки. РосЗМІ називають смерть зірки мильних опер раптовою.

Як повідомляють російські Телеграм-канали, Лариса Маршалова померла на 45-му році життя. Точна причина смерті актриси поки що не оголошувалась.

Так, новину про раптову смерть Маршалової повідомили у театрі-студії кіноактора Національної кіностудії "Білорусьфільм", де вона пропрацювала понад десять років. Дата смерті актриси – 12 липня 2023 року. У серпні їй виповнилося б 45 років.

UPD. Пізніше з'явилася інформація про причину раптової смерті Лариси Маршалової. У жінки відірвався тромб, тому смерть настала миттєво.

На рахунку актриси Лариси Маршалової близько ста ролей у фільмах та серіалах, переважно епізодичних. Серед її робіт такі проекти, як "Каменська", "Вольф Мессінг: Той, хто бачив крізь час", "Детективне агентство "Іван та Мар’я", "Журов", "По той бік щастя", "Ідеальний шлюб", "Псевдонім "Албанець" та інші.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що стало відомо про смерть популярного письменника Мілана Кундери. Автору роману "Нестерпна легкість буття" було 94 роки. Також ми повідомляли, що помер онук Роберто Де Ніро: смерть 19-річного хлопця приголомшила мережу.