Доньку Олі Полякової розкритикували у мережі - співачка різко відповіла (відео)

Читать на русском
Автор
11790
Оля Полякова з донькою Марією Новина оновлена 14 липня 2023, 10:39
Оля Полякова з донькою Марією. Фото instagram.com/polyakovamusic

У коментарях деякі не впізнали Машу, але фанати співачки відразу заступилися за дівчину

Популярна співачка Оля Полякова, яка нещодавно йшла на чолі української колони на ЛГБТ-прайді в Лондоні, провела спільне тренування зі старшою дочкою. Фігуру 18-річної Марії бурхливо обговорюють у коментарях.

Відео із заняттям Олі та Маші Полякових опубліковано на сторінці співачки у Instagram. Усі вправи мама із донькою виконували під керівництвом тренера.

Так, у ролику Полякова та її старша дочка провели повноцінне тренування, знявши його на камеру. У коментарях деякі користувачі відзначили, що фігура Маші дещо змінилася. Щоправда, віддані шанувальники співачки миттєво заступилися за дівчину та щедро відсипали компліменти обом.

Ось що написали українці у коментарях до публікації Олі Полякової, де вона тренується разом із донькою Марією:

  • "Я не впізнала Машу, подумала жінка, їй треба відпочити";
  • "Нічого страшного, з багатьма буває, коли змінюють країну, харчування, товстішають, потім беруть себе в руки, змінюють звички і худнуть";
  • "Мама — приклад для Машеньки";
  • "Маша, нікого не слухай! Ти формуєшся як жінка зараз і в тебе чудові форми";
  • "Жінки, які пишуть "Мама виглядає краще за доньку", ви не сповна розуму?"
Коментарі до відео Олі Полякової з донькою Машею
Коментарі до відео Олі Полякової з донькою Машею
Коментарі до відео Олі Полякової з донькою Машею

Після критики користувачів у бік дочки Полякової співачка відреагувала, записавши відеозвернення. Артистка заявила, що подасть до суду на українське видання "Главред", оскільки розцінює опубліковану ним статтю бодішеймінгом.

"У сучасному світі бодішеймінг будь-якої людини, особливо дітей, сильно карається. І я вас покараю!" — йдеться у публікації Полякової.

Нагадаємо, старша дочка Олі Полякової пішла стопами зіркової мами, захопившись музикою. Наразі Марія навчається в університеті Goldsmiths у Лондоні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відома співачка Лана Дель Рей помітно погладшала, але зірка не звертає уваги на хейт і продовжувати одягатися так, як їй подобається. До того ж зайва вага не завадила артистці налагодити особисте життя: раніше вона заручилася зі своїм коханим.