Кейт Міддлтон вразила стильним образом у ніжно-зеленому відтінку на Вімблдонському турнірі (фото)

Читать на русском
Автор
4989
Розкішна принцеса Уельська Кетрін
Розкішна принцеса Уельська Кетрін. Фото Getty Images

Дружина принца Вільяма вкотре захопила своїм почуттям стилю

Принцеса Уельська Кетрін відвідала одну з ігор Вімблдонського турніру, продемонструвавши бездоганний образ. Після ефектного виходу в м’ятному вбранні Кейт Міддлтон знову одягла комплект в ніжно-зелених тонах.

Дружина принца Вільяма з’явилася на тринадцятому дні Вімблдонського чемпіонату з тенісу в суботу, 15 липня 2023 року в Лондоні, Англія. Стильне вбрання Кейт Міддлтон прикувало погляди публіки.

Як повідомляє Express, принцеса Уельська одягла речі одного зі своїх улюблених брендів, Self Portrait. На Кейт шифонова міді-сукня лаймового відтінку та топ такого ж тону, виконаний у техніці букле (вартість вбрання складає близько 550 доларів).

Доповнюють ансамбль сережки від Cassandra Goad, які коштують приблизно 6 тис. 450 доларів. Ці прикраси були на герцогині Кембриджській під час хрестин молодшого сина Луї. Також на Кейт браслет Halcyon Days, туфлі-човники Gianvito Rossi та клатч Emmy London.

Кейт Міддлтон, Вімблдон
Зелений колір личить принцесі. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, Вімблдон
Кейт Міддлтон під час візиту на Вімблдон. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, Вімблдон
Емоційний момент. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, Вімблдон
Усміхнена принцеса Уельська. Фото: Getty Images

Враженнями від гри Кейт Міддлтон поділилася на своїй сторінці у Instagram. На її думку, всі гравці впоралися зі своїм завданням і можуть пишатися грою.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям поцілувалися на публіки. Рідкісний момент потрапив у кадр папараці.