Репер 50 Cent помітно погладшав і постарів: свіжі фото

Читать на русском
Автор
538
Американський репер Кертіс Джеймс Джексон III, він же 50 Cent
Американський репер Кертіс Джеймс Джексон III, він же 50 Cent. Фото Getty Images

Знаменитості лише у липні виповнилося 48 років

На жаль, люди не молодшають із роками, навіть знаменитості не можуть зупинити природу речей. Звичайно, є такі зірки, які мають молодий вигляд у зрілі роки, проте не всім вдається бути таким самим, як у 20. До таких належить американський репер, актор та боксерський промоутер 50 Cent (справжнє ім’я Кертіс Джеймс Джексон III).

Лише нещодавно, 6 липня, 50 Cent виповнилося 48 років. Чоловік так само продовжує виступати для своїх шанувальників по всьому світу. Наприклад, у п’ятницю, 21 липня, репер "запалив" на сцені арени Maverik Center, що знаходиться Вест-Веллі-Сіті, штат Юта.

Зазначимо, що артист сповнений сил, хоча помітно постарів і погладшав. При цьому закордонний артист не втрачає своїх фанатів, які готові вічно слухати його хіти, будь то In Da Club чи Candy Shop.

Нагадаємо, що у 12 років 50 Cent продавав кокаїн, але кинув цю справу, щоб присвятити життя музиці. Досягнув успіху в шоубізнесі після 2003 року з альбомами Get Rich або Die Tryin’ і The Massacre, продавши понад 40 мільйонів екземплярів по всьому світу. Цьому сприяла співпраця з Емінемом. Як актор 50 Cent відомий за роллю Хаша в серії фільмів "План втечі" із Сільвестром Сталлоне.

50 цент
50 Cent у центрі. Фото: Getty Images
50 цент
Фото: Getty Images
50 цент
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у великий скандал із підвіскою у вигляді літери Z із танків потрапив чоловік Ріанни, репер ASAP Rocky. За окупаційний символ російської армії на знаменитість посипався хейт не лише від українців.