"Хто зверху" з новим ведучим: коли вийде на екрани перший випуск

Читать на русском
Автор
4618
Замість Притули вести шоу із Лесею Нікітюк буде Богдан Буше
Замість Притули вести шоу із Лесею Нікітюк буде Богдан Буше. Фото instagram.com/novy_channel

"Новий канал" назвав дату прем’єри програми "Хто зверху"

Новий сезон шоу "Хто зверху", в якому замінили ведучого після відходу Сергія Притули, стартує вже цієї осені. Команду жінок та чоловіків очолять Леся Нікітюк і Богдан Буше.

Як повідомляє "Новий канал" на своїй сторінці в Instagram, перший випуск програм "Хто зверху" вийде на екрани о 20:00 14 вересня 2023 року. Передача транслюватиметься щочетверга.

Так, 12 сезон "Хто зверху" знято в умовах повномасштабної російсько-української війни. За словами творців, нові випуски покажуть незламність українського народу. Дата прем’єри — четвер 14 вересня 2023 року, о 20:00 на "Новому каналі".

"Ведучі, гості та всі, хто доклав зусиль для створення нового сезону легендарного шоу, мали на меті одне — подарувати трішки простого щастя та посмішку українцям", — йдеться у повідомленні "Нового каналу".

Як повідомляв "Телеграф", новим ведучим "Хто зверху" став Богдан Шелудяк — блогер, актор, зірка "Києва вдень і вночі", відомий як Богдан Буше. На пошуки капітана чоловічої команди у продюсерів пішов місяць. Канал шукав нове обличчя, а не "другого Притулу".