alyona alyona показала себе в купальнику у відповідь на скандальні слова Остапчука про голених дівчат (фото)

Читать на русском
Автор
6858
alyona alyona
alyona alyona. Фото instagram.com/alyona.alyona.official

Виконавиця пожартувала про свої поголені місця, які приховує животом

Українська виконавиця alyona alyona, яка більше року тому відмовилася від цигарок та м’яса, висловилася з приводу скандальних слів Володимира Остапчука про те, що "дівчина має бути поголеною скрізь". На додаток знаменитість опублікувала своє фото у купальнику.

alyona alyona на своїй сторінці в Instagram написала, що дотримується відомої позиції "моє тіло — моє діло". Артистка іронічно оцінила себе на 9 із 10.

Так, alyona alyona поділилася з шанувальниками знімком з пляжу, на якому вона уплітає кавун, сидячи на покривалі. На її думку, лише обмежені люди можуть обмежувати інших, тоді як можна не оцінювати оточення та жити в гармонії із собою.

"Хоча ноги і пі*я у мене блищать без волосся, зате живіт трохи стирчить і не дає вам це побачити", - підписала знімок alyona alyona.

Виконавиця наголосила, що якщо любити і приймати себе, то будь-які питання, пов’язані із зовнішністю (схуднення, епіляція, збільшення губ чи ліпосакція), вирішуються одноосібно. "Запам’ятайте раз і назавжди, ваше тіло — ваша діло": підсумувала реперка.

Нагадаємо, у шоу Володимира Остапчука "Мекнув — питайте" на Youtube ведучий разом із Богданом Буше та Позитивом обговорювали, якій дівчині вони можуть дати десять балів із десяти. Але їхні висловлювання про волосся на тілі жінок викликали хвилю хейту в мережі.