50-річна Хайді Клум у мініатюрній сукні похвалилася розкішною фігурою (фото)

Читать на русском
Автор
9621
Хайді Клум не старіє
Хайді Клум не старіє. Фото Getty Images

Супермодель підкреслила сміливим вбранням свої стрункі ноги

Популярна німецька супермодель Хайді Клум зберігає розкішну фігуру багато років. 50-річна зірка має ефектний вигляд хоч у міні, хоч в обтягувальній сукні максі.

Як повідомляє "Телеграф", у вівторок 29 серпня 2023 року Хайді Клум сяяла на червоній доріжці 18-го сезону американського талант-шоу America’s Got Talent. Захід проходив у готелі Dena у Пасадені, Каліфорнія.

Так, знаменитість одягла ультракоротку сукню без бретелів у паєтках з яскравим принтом а-ля зебра. Доповнюють образ босоніжки на шпильці та чорно-біле намисто. Волосся Клум спадає на плечі.

Хайді Клум
Супермодель Хайді Клум. Фото: Getty Images
Хайді Клум
Усім би таку фігуру в 50. Фото: Getty Images

До речі, красиво супермоделі не лише в міні. Папараці застали Клум у комплекті довжини максі з яскравим принтом, який вона доповнила сумкою та сандалями у коричневих тонах. Зірка із задоволенням позувала перед камерою на одній із вулиць у Пасадені.

Хайді Клум
Хайді Клум на одній із каліфорнійських вулиць. Фото: Getty Images
Хайді Клум
Стильне вбрання супермоделі. Фото: Getty Images

Хайді Клум – німецька модель, актриса та ведуча. З 2019 року одружена з музикантом Томом Каулітцем, який молодший за кохану на 16 років. Від попередніх стосунків у супермоделі четверо дітей.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Хайді Клум не вперше потрапляє в "лапи" папараці. Для виходу в світ супермодель вибирає ефектні вбрання з пікантними вирізами і сміливими декольте.