Зірка "Трої" Діана Крюгер у трендовому жилеті затьмарила всіх відомих модниць (фото)

Читать на русском
Автор
718
Німецька актриса Діана Крюгер
Німецька актриса Діана Крюгер. Фото Getty Images

47-річна голлівудська актриса блиснула на святкуванні 50-річчя бренду Marc Cain

Відома німецька актриса Діана Крюгер, яка зіграла Олену в номінованому на "Оскар" фільмі "Троя" та доктора Абігейл Чейз у "Скарбі нації", з’явилася в розкішному образі на святкуванні 50-річчя німецького модного бренду Marc Cain.

Світський захід відбувся в останній день літа 31 серпня у місті Баден-Вюртемберг, Німеччина. Для виходу у світ Крюгер вбралась в трендовий жилет ніжно-рожевого кольору та штани-кльош у тон.

Щоб не замерзнути, 47-річна актриса накинула на плечі довгий сірий плащ і стала вищою, взувши туфлі на підборах. Діана доповнила свій елегантний образ маленькою білою шкіряною сумочкою, а в макіяжі віддала перевагу червоній помаді. До речі, голлівудська актриса затьмарила всіх присутніх гостей, включаючи чеську супермодель Кароліну Куркову.

Діана Крюгер кароліна куркова
Діана Крюгер із чеською супермоделлю Кароліною Курковою. Фото: Getty Images
Діана Крюгер
Фото: Getty Images
Діана Крюгер
Фото: Getty Images
Діана Крюгер
Актриса в макіяжі віддала перевагу червоній помаді. Фото: Getty Images

Додамо, що Діана Крюгер з 2016 року знаходиться у стосунках із зіркою серіалу "Ходячі мерці", американським актором Норманом Рідусом, партнером по фільму "Небо" (2015). У листопаді 2018 року у знаменитостей народилася дочка Нова.

Нагадаємо, що співачка Селена Гомес показала, як носити чорний костюм зі шкіри, щоб було стильно. 32-річна знаменитість обрала для недавнього інтерв’ю дуже крутий образ.

Раніше "Телеграф" розповідав про актрису Емілі Ратаковскі. 30 серпня Ратаковскі показала два стильні вбрання за один день.